Gåverud Kök & Catering

Lunchmeny

Vecka 38


Öppetider: 11.00 - 13.30

Veckans Sallad: ”Poke Bowl” Soja & Sesamstekt Lax/ Sushiris/ Mango/ Rödkål/ Edamamebönor/ Gurka/ Morot/ Vårlök/ Isberg/ Koriander/ Svart Vitlöksmajonnäs

Måndag

Kött: ”Hawaiikassler” Kassler/ Ananas/ Mozzarella/ Grädde/ Chilisås/ Basmatiris

Fisk: Örtbrödstekt Torsk/ Kokt Potatis/ Kall Dillsås

Veg: Marockansk Linsgryta/ Blomkål/ Morot/ Lök/ Halloumi

Tisdag

Kött: Stekt Fläsk/ Löksås/ Kokt Potatis

Fisk: Stekt Strömming/ Potatismos/ Skirat Smör/ Gröna Ärtor/ Lingon

Veg: Morotsbiffar/ Rostad Potatis/ Tzatziki

Onsdag

Kött: Kålpudding/ Kokt Potatis/ Gräddsås/ Svartvinbärsgelé

Fisk: ”Demonterad Fiskgratäng” Pomme Duschesse/ Räkor/ Vitvinssås Smaksatt Med Dill/ Morot

Veg: Svamprisotto/ Krasse/ Cocktailtomat/ Timjanolja/ Grana Padano

Torsdag

Kött: ”Flygande Jacob” Kycklingfilé/ Bacon/ Banan/ Jordnötter/ Chilisås/ Basmatiris

Fisk: Fänkålsbakad ”Dagens Fångst”/ Bouillabaissesky/ Musslor/ Rouille/ Kokt Kulpotatis

Veg: Kikärtsbiffar/ Tabbouleh/ Myntayoghurt

Fredag

Kött: Kryddbakad Kotlettrad/ Honungsglaserade Rotfrukter/ Potatis/ Skysås

Fisk: Mandelöverbakad ”Dagens Fångst”/ Skirat Smör/ Kokt Potatis/ Gröna Ärtor

Veg: Rostad Paprikasoppa/ Örtmoghrabie/ Saltrostade Frön/ Örtkräm